Export van Nederlandse Planten

Nederland is met zijn kwekers en leveranciers een echt plantenland. De kweek van veel uiteenlopende planten met een hoogwaardig oogpunt. In Holland worden vele sierteelt producten gekweekt om deze te kunnen exporteren naar klanten wereldwijd. De Nederlandse Planten worden volledig aangeboden in onze snelle webshop en met persoonlijk advies door onze accountmanagers.

Misschien subtitel toevoegen: Export van planten
Het proces van export van planten vullen wij zorgvuldig voor u in. Planten met kwaliteit worden nauwkeurig geselecteerd door Termeulen inkoopteam. Wij geloven in korte lijnen en snelle communicatie met de kweker en klant, dit zodat we efficiënt te werk kunnen gaan in onze snelle wereld van planten uit Nederland.
Kwekers uit heel Holland, met focus om Naaldwijk, Boskoop en overige delen van Nederland, worden benaderd om u een breed en online assortiment te kunnen bieden. Uit dit topsegment van kwekers kopen wij de planten met hoogwaardige kwaliteit. Door middel van op de veiling inkopen en/of andere leveranciers kunnen wij prijsgericht de sierteeltproducten via diverse kanalen aanbieden aan onze klanten in Europa. Via prijslijst, persoonlijk advies, snelle transport en gerichte thema’s hebben wij genoeg tools in huis om u door het kwalitatieve assortiment te leiden.
Dit allemaal te vinden in onze webshop van planten met kwaliteit, neem eens een online kijkje bij onze webshop!

Misschien titel toevoegen: Planten uit Nederland
Wij leveren onze planten uit Nederland wereldwijd. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in hoogwaardige markten zoals Duitsland, Zweden, Denemarken. Steeds meer landen in Europa en landen buiten Europa zoeken naar het hoogwaardige segment. Termeulen Plants kan wereldwijd binnen een paar dagen uw bestelling leveren op locatie! Voor meer informatie over transport, laat even een bericht achter: info@termeuleninkoopservice.nl.
Onze klanten bestaan voornamelijk uit Tuincentra’s, groothandels en bloemenwinkels die hoogwaardig segment met prijsfocus kan verkopen. De eindklant staat hierin centraal. Die zal uiteindelijk de waarde van ons product inzien, waardoor er een duurzame relatie ontstaat met onze klant.

Export van planten is een ingewikkeld proces. Hoeveel verschillende orchideeën uit Nederland bestaan er wel niet? Welke kalanchoë houdt het beste vol? Welk product verkoopt u het best in welk seizoen? Wat is nu de beste kwaliteit en waar kan ik prijsfocus producten vinden? Wij van Termeulen Inkoopservice zijn uw ogen en oren in Plantenland Nederland en helpen u graag bij het vinden van de meerwaarde voor uw eindklant.