Export van planten naar groothandels

Termeulen heeft met zijn kwalitatieve kwekers de juiste tools in handen om voor internationale groothandels in sierteeltproducten het verschil te maken. Een groothandel in planten heeft tegenwoordig de juiste kennis in huis om in haar klanten het juiste te geven. Maar, is dit wel zo? Krijgt u wekelijkse prijsgerichte en/of kwalitatieve aanbiedingen vanuit Nederland via whats app en/of webshop? Krijgt u advies wat er allemaal gebeurd in Plantenland Nederland?
Of bent u op zoek naar een beter systeem waarmee u gemakkelijk uw inkoop en verkoop kan regelen van hoogwaardige planten uit Nederland. Wij als exporteur naar groothandels in Duitsland, Scandinavië en meer bieden dit allemaal aan.

De export naar groothandels is een traditionele duurzame business. Wij geloven ook in het bestaan van deze groothandels in onze kwalitatieve markten. Er zijn natuurlijk uiteraard uitdagingen voor de toekomst, want de fijnmazigheid en logistiek word steeds sneller gevonden door eindklanten.
Wij als Termeulen kunnen voor deze groothandel in planten een persoonlijk advies bieden, 7 dagen per week beschikbaar, een snelle webshop met een breed assortiment en de juiste logistieke middelen, ook als u zelf uw transport wilt regelen.
Door ons inkoop systeem te verlenen aan onze huidige klanten bestand in groothandels, is er voor groothandels in planten een makkelijk overzicht van inkoop, verkoop, marges en omzet.
Om onze persoonlijke service nog verder uit te breiden, kunnen wij onze webshop en zijn artikelen verlenen aan uw de klanten van onze groothandels. Daarnaast kunnen wij per sub-klant de CC karren opbouwen en versturen naar onze klanten. En nog verder! Het is mogelijk om eigen productie en/of andere import producten aan de webshop toe te voegen, zodat groothandels een breed en kwalitatief assortiment kunnen aanbieden aan hun klanten/bloemenwinkels en daardoor sterk concurrent kunnen zijn voor retail bedrijven.
Groothandels moeten over het algemeen het verschil maken in kwaliteit. Retail bedrijven worden groter en verkopen massaler en goedkoper in de markt. Termeulen heeft door direct contact bij de kweker, dagelijkse verse inkoop en seizoen gericht advies, de juiste tools in handen voor de eindklant het verschil te laten maken naar de consument.

Voor groothandel in planten in Europa en wereldwijde bestemmingen bied veel uitdagingen die wij graag in samenwerking met u willen aangaan. Zoekt u een (nieuwe) partner om deze uitdagingen aan te gaan of wilt u meer weten over ons assortiment, huidige samenwerkingen en/of prijsgerichte producten door ons kleinschalig familie bedrijf vanuit Naaldwijk.
Wij zullen altijd voor uw klaarstaan met persoonlijk advies op maat in de toekomst