Nederlandse planten voor tuincentra

Tuincentra in Europa en over de wereld bieden graag een breed assortiment aan. Klanten willen graag keuzes maken en kopen vaak op gevoel producten als zij eenmaal in de winkel lopen. Tuincentra moeten daarom de winkel en haar tafels op de juiste manier indelen, waardoor er meer omzet gedraaid kan worden binnen het bedrijf.
Termeulen, de leverancier van planten, heeft uiteindelijk een groot aandeel in de omzet en het welzijn van het tuincentrum in het buitenland.

Termeulen Inkoop Service biedt een groot assortiment van tuin -en kamerplanten uit Nederland aan, voor de bovengenoemde tuincentra. De kleinschalige tuincentra willen zoveel mogelijk tijd besteden aan verkoop en andere overige fysieke taken binnen het bedrijf. Naast een interessant aanbod van kamerplanten en persoonlijk advies, ontzorgt Termeulen Inkoop Service ook tuincentra. Door presentatietafels gericht in te delen met Nederlandse hoogwaardige producten, afwisselend met prijsfocus producten direct van de kweker, maken tuincentra het verschil bij eindklanten. Gratis advies van tafelindeling, thema’s, kweker contact en de juiste kwaliteit kan Termeulen het beste aanbieden voor tuincentra in Nederland, Duitsland, Scandinavië en overige landen.
Door korte en sterke lijnen met Orchideeën kwekers uit Nederland maakt Termeulen het verschil in tuincentra die tegen concurrentie aanvechten van een groot tuincentrum en grote supermarkt ketens, met eigen focus. Wat dacht u van een wekelijkse tafelindeling van hoogwaardige sierteelt producten waaronder Phalaenopsis en leuke potten in dezelfde maten? Tafels met seizoengerichte producten kunnen wij met sterk advies bij u in de winkel voor u verkopen!
Termeulen Plants gaat voor duurzame samenwerking en omarmt uitdagingen voor klanten.

In andere woorden, het begint bij de eindklant van onze relaties. Wat wilt de klant graag, waar is hij/zij naar op zoek als het de winkel binnen stapt? En hoe kan de behoefte op de best mogelijk manier ingevuld worden? Termeulen gaat graag de uitdaging met u aan in samenwerking met producten direct van de kweker uit Nederland. Door gerichte en specifieke presentatietafels en de juiste indeling in de gekozen ruimtes vergroten we de omzet bij onze zakelijke relaties.
Termeulen Plants ontzorgt de klant met een snelle webshop met breed assortiment, persoonlijke advies over thema’s en tafel indelingen en een logistieke oplossingen vanuit Nederland.
Een samenwerking die meermaals per jaar besproken wordt en die streeft naar perfectie in verkoop en inkoop van hoogwaardige sierteeltproducten uit Nederland.