Partner voor plantenkwekers in Nederland

Termeulen is uw exporteur voor uw hoogwaardige sierteelt producten. Dit bewijzen wij dagelijks met korte lijnen van inkoop en verkoop. Onze accountmanagers zullen dagelijks met onze duurzame klanten adviseren over trends, prijsfocus en beschikbaarheid van producten. Het proces is uitgebreid, omdat wij een sterke samenwerking hebben met geselecteerde kwekersgroepen die hoogwaardige sierteelt producten kweekt voor onze klanten.

De jarenlange samenwerking is tot stand gekomen in 1985. Termeulen Bloemen en Planten is traditioneel gestart als lijnrijder naar Duitsland. Hoogwaardige bloemen en planten werden wekelijks verkocht aan hoogwaardige bloemenwinkels. Inde laatste 15 jaar heeft Termeulen zich toegelegd op de verkoop van hoogwaardige planten naar Europese bestemmingen. Met dezelfde samenwerking die al 35 jaar geleden begon, dezelfde korte lijnen, kwaliteit op de eerste plaats en een goede service vanuit de regio vol met hoogwaardige sierteelt kwekers.
Bestellingen kunnen op ‘dag 1’ verzonden worden naar onze accountmanagers, waarbij wij ook ons advies kunnen geven over prijsfocus producten en nieuwe trends. Op ‘dag 2’ zijn de meeste producten met onze samenwerkingen leveranciers en/of kwekers besteld. In andere woorden, het grootste deel van de bestelling is rond. Wij stellen ons flexibel op en weten dat korte lijnen in de agrarische wereld belangrijk zijn. Er kan altijd nabesteld worden, mits vertrektijd van transport het natuurlijk toe laat. In dezelfde ‘dag 2’ worden alle hoogwaardige sierteelt producten gecontroleerd op de juiste kwaliteit. Met als vervolg stap, het klaarmaken van de Deense karren richting de gekozen bestemming van onze klant. Wij streven altijd naar volle karren, zodat de transportkosten per product sterk terug gebracht kunnen worden. Alle producten worden verpakt in eenmalig fust, zodat er geen last is van ingewikkelde administratie.
Wij kunnen onze hoogwaardige sierteelt producten binnen 24 uur leveren , met uitzonderingen daargelaten. Doordat wij geen voorraad hanteren, zijn de producten vers en niet langer dan 2 dagen oud als ze bij onze klant aankomen.
Door onze hechte en lange samenwerking met planten kwekers kunnen we dit realiseren!

Kwekerscontact is ontstaan doordat wij al jarenlang top kwaliteit leveren aan onze klanten wereldwijd, de juiste weg weten wij te vinden. Staat uw bedrijf voor uitdagingen, meer online verkoop, vastleggen van kwalitatieve producten en/of prijzen? Wij geven gericht advies om competitief te blijven in onze veranderende en concurrerende wereld. Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige plantensegment, waarom wij de juiste partner zijn voor planten kwekers en ook voor u? Laat even een berichtje (info@termeuleninkoopservice.nl) achter en wij komen snel bij u terug.