Planten Export met luchtvracht wereldwijd

Termeulen Inkoop Service heeft door zijn uitstekende logistieke netwerk en inkoop processen de mogelijkheid om sierteelt producten te verpakken voor bestemmingen wereldwijd. Scherpe tarieven, ruime inpakmogelijkheden en hoogwaardige producten maken het verschil in uw markt. Doordat Termeulen alle benodigde documenten kan verzorgen, kunnen wij onze kwaliteit planten binnen 48 uur leveren aan onze duurzame relaties wereldwijd.

Door een hoge vraag naar kwalitatieve planten van ook landen buiten Europa, heeft Termeulen zich gespecialiseerd in het exporteren per luchtvracht. De beste kwekers zijn geselecteerd in onze webshop en zijn in een breed assortiment beschikbaar. Onze klanten kunnen rekenen op dagelijks verse handel, accountmanagers met persoonlijke service voor al uw vragen over bestellingen, trends en/of prijzen. Onze webshop biedt prijzen inclusief transport (CFR) naar de bestemming van de klant. Doordat er verschillende import eisen aan bestemmingen bestaan, kunnen wij de douaneverplichtingen op de bestemming uit handen nemen. Dit doen wij door het maken van de juiste documenten zoals fytosanitair, origine certificaten of EX1/2 documenten. Wij als exporteur doen alles om de klant te ontzorgen in hun verkoop naar hun consumenten en/of eindklanten.
Onze producten vinden hun weg via de grootste vliegvelden van Europa en zijn snel op bestemming van de klant, alles met de scherpste tarieven. Dat onze planten wereldwijd hun bestemming vinden, is een grote logistieke uitdaging die we graag met u aangaan. Doordat onze hoogwaardige sierteelt producten sterk en goed houdbaar zijn, krijgt de klant altijd de juiste kwaliteit. Door weinig verlies van de plant kan ons huidig klantbestand de producten goed en snel verkopen.

Termeulen is de beste partner voor de luchtvracht import van kwalitatieve planten. Snelle inkoop, dagelijkse logistieke lijnen, persoonlijke service en prijzen inclusief transport is een totaal pakket waar wij trots op zijn. Geïnteresseerd in ons brede assortiment met prijsfocus van kwekers in heel Europa? Laat even een berichtje (info@termeuleninkoopservice.nl) achter en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!