Planten met kwaliteit

Door een sterke relatie met meer dan 700 kwekers en leveranciers, garanderen wij een continue optimale kwaliteit van onze planten.

Assortiment

Assortiment

Doordat ons assortiment in verschillende productgroepen is verdeeld, heeft u online snel uw bestelling geplaatst. De productgroepen zijn onderverdeeld in orchideeën, bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten, tuinplanten en arrangementen.

Thema’s

Thema’s

Gedurende het jaar zijn er vele soorten seizoenen en feestdagen waar wij rekening mee houden. Door onze nieuwste plantentrends, het persoonlijke contact en een thema ingerichte webshop, bent u altijd op de hoogte van de nieuwste planten.

Prijslijst

Prijslijst

Speciaal voor u selecteren we wekelijks een aanbieding gebaseerd op het seizoen en de nieuwste trends.

Klok voorverkoop

Voor een nog beter product assortiment, beschikken wij ook over het assortiment van de klok. Een breder assortiment met een focus op prijs. Een uitstekende aanvulling
 op uw bestelling.

Persoonlijk Advies

Persoonlijk Advies

Wij geloven naast onze webshop in een persoonlijke benadering. Specifieke wensen van uw kant kunnen hierdoor tot in detail worden afgestemd.

Transport

Door ons grote netwerk van verschillende transportbedrijven en agenten, kunnen wij gemakkelijk uw hoogwaardige sierteelt producten binnen 1 dag leveren.

Liever zelf uw transport regelen, geen probleem!